Enes Ünal’dan teşekkür mesajı

Twente formasıyla başarılı bir performans sergileyen Enes Ünal, sezonun tamamlanmasının ardından bir mesaj paylaştı.

 

Sezonu Hollanda’da Twente forması giyerek geçiren ve 18 gole ulaşan milli oyuncu Enes Ünal, kulübünde yılın oyuncusu seçilmesinin ardından bir mesaj yayımladı. 20 yaşındaki forvet mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Twente’ye ilk geldiğim günler ne ile karşılaşacağıma dair çok fazla fikrim yoktu, bekleyip görme yoluna gittim. Gördüğüm ilk şey taraftarların sevgisi ve desteğiydi. İlk intiba böyle olunca gerisi de güzel oldu, hep birlikte başarılı bir sezon geçirdik. Bu harika sezon için takım arkadaşlarımdan taraftarlara, idarecilerden teknik heyete kadar herkese minnettarım. Sahaya her şeyimi vermeye, sonuna kadar mücadele etmeye çalıştım, umarım bunu fark ettirebilmişimdir ve umarım seyircilerin eğlenceli vakit geçirmelerine katkı sağlayabilmişimdir. Ve son olarak beni Twente adına sezonun en iyi oyuncusu seçtiğiniz için teşekkür ederim. Kariyerimin süreklilik anlamında ilk ve en verimli sezonunda bu ödül benim için çok büyük bir onur.”

 

 

Bedankt voor alles! When I came to Twente, I had no any idea what the Twente people expect and what I need. But my first impression about here was lots of love and kind support. I think this is the key point of the season for me and my teammates. So since that times, I had a wonderful season here and you all guys made it real. I’m greatful for everything. I tried to give my all energy with the passion, because you all guys are totally deserve it. I hope that I can make you to realize it, and I hope I could help you to enjoy. And one last thing; It’s my honor to be the best player of the season for Twente, many many thanks to you all. – Twente’ye ilk geldiğim günler ne ile karşılacağıma dair çok fazla fikrim yoktu, bekleyip görme yoluna gittim. Gördüğüm ilk şey taraftarların sevgisi ve desteğiydi. İlk intiba böyle olunca gerisi de güzel oldu, hep birlikte başarılı bir sezon geçirdik. Bu harika sezon için takım arkadaşlarımdan taraftarlara, idarecilerden teknik heyete kadar herkese minnettarım. Sahaya her şeyimi vermeye, sonuna kadar mücadele etmeye çalıştım, umarım bunu farkettirebilmişimdir ve umarım seyircilerin eğlenceli vakit geçirmelerine katkı sağlayabilmişimdir. Ve son olarak beni Twente adına sezonun en iyi oyuncusu seçtiğiniz için teşekkür ederim. Kariyerimin süreklilik anlamında ilk ve en verimli sezonunda bu ödül benim için çok büyük bir onur. Sonsuz teşekkürler.

Enes Ünal (@enesunal16)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bir cevap yazın

Translate »